AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilahi ışık görmek

Kahve falında ilahi ışık görmek

Kahve falında ilahi ışık görmek muradına eremeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilahi ışık gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Kahve falında ilahi ışık görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilahi duymak geleceğine bakacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında ilahi ses duymak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilahi dinlerken ağlamak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilahi dinlediğini görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde ilahi söylemek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında ilahili düğün görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilahi sesi duymak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir