AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe ışık görmek

Kahve falında pembe ışık görmek

Kahve falında pembe ışık görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayır işleri yapacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Kahve falında pembe ışık görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışıklı çiçek görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışık patlaması görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ışık kapatmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında ışığa bakmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bembeyaz ışık görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ışıklı ev görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada ışık görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir