AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıkları yanan ev görmek

Kahve falında ışıkları yanan ev görmek

Kahve falında ışıkları yanan ev görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ışıkları yanan ev gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Kahve falında ışıkları yanan ev görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında evde yanan ışık görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında ışığı yanan ev görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında ışıkları yanan cami görmek büyük maddi kayıp verileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında yanan ışık görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında evde ışık yandığını görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, uzun ve hayırlı bir ömre alamet etmektedir.

Kahve falında evde ışık görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında evde ışık yakmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir