AnaSayfa / Genel / Kahve falında telde çamaşır asılı görmek

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Kahve falında telde çamaşır asılı gördüyseniz:

  • Daha ilginç kişiler veya diğer fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, bekârlığına da veda edeceğine delalettir.

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında ipe asılmış çamaşırlar görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında asılı çamaşır görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılan çamaşır görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, terfi alamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir