AnaSayfa / Genel / Kahve falında telde asılı çamaşır görmek

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, karasızlık yaşayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, renk ve eğlence geleceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında telde asılı çamaşır gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek adını aklamayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde çamaşır asılı görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede asılı çamaşır görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek fakir çocukları giydireceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz asılı çamaşır görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir