AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Kahve falında asılmış beyaz çamaşır görmek amacına ulaşmayı başaracağına, eşiyle bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek düşmanından kurtulmaya, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet eder.

Kahve falında asılan çamaşır görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asılı çamaşır görmek her zaman çok üzgün olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek kasasının ağırlaşacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek şansın yüze güleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir