AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı çamaşır görmek

Kahve falında asılı çamaşır görmek

Kahve falında asılı çamaşır görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asılı çamaşır gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında ipte asılı yıkanmış çamaşır görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ipte asılı çamaşır görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asılan çamaşır görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, onu darda bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Kahve falında asılı çamaşır görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ticaret hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe asılı çamaşır görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir