AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır asılı gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek verimin ve bereketin geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılı beyaz çamaşır görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında asılmış beyaz çamaşır görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında balkonda asılı çamaşır görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede asılı çamaşır görmek hayatın yoluna gireceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asılmış çamaşırlar görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde çamaşır asılı görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir