AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek fakirlerin güleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalettir.

Kahve falında yemek getirdiğini görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında annenin yemek getirdiğini görmek hayatının afiyette geçeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek getirmek kişinin yasa düşeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yemek getirdiğini görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yemek getirdiğini görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında komşuda et yemek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşularla yemek yemek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir