AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş getirmek

Kahve falında taş getirmek

Kahve falında taş getirmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında taş getirmek gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Kahve falında taş getirmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kamet getirdiğini görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kahve getirdiğini görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yemek getirdiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında salavat şerife getirmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve eşya getirmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında salat selam getirmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eve cenaze getirmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir