AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekle odun getirmek

Kahve falında eşekle odun getirmek

Kahve falında eşekle odun getirmek işinde bol kazanç elde edeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ileride çok zengin biri olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, yeni bir eve sahip olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşekle odun getirmek gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında eşekle odun getirmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, fal sahibinin içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan odun getirmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun getirmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve odun getirmek hayra ve esenliğe, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında odun yüklü eşek görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşekle odun taşımak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eve karpuz getirmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında korkarak salavat getirmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir