AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ceviz getirdiğini görmek

Kahve falında birinin ceviz getirdiğini görmek

Kahve falında birinin ceviz getirdiğini görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, rızkının artacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, insanlarla uyumunun artacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz getirdiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Kahve falında birinin ceviz getirdiğini görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, ruhani önderlik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda kamet getirmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında depremde şahadet getirmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salat ve selam getirmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin et getirdiğini görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kabede salavat getirmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında telbiye getirmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir