AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini yutmak

Kahve falında kendi dişini yutmak

Kahve falında kendi dişini yutmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi dişini yutmak gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında dişini yutmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalettir.

Kahve falında kendi dişini yutmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi yutmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, parasını ve malını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zincir yutmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında insan yutmak işbirliği içinde olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin yutmak işlerinde atılıma geçeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzerken su yutmak sonuçtan memnun kalacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında mermi yutmak huzurunun yerine geleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir