AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın çok hasta olduğunu görmek

Kahve falında babanın çok hasta olduğunu görmek

Kahve falında babanın çok hasta olduğunu görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında babanın çok hasta olduğunu gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında babanın hasta görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında babası hasta görmek başarı elde edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı hasta görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı hasta görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine yorulur.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir