AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek takdir edileceği işler yapacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın hasta olduğunu öğrenmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında çok hasta olduğunu öğrenmek galibiyet kazanacağına, özlemelerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hasta olduğunu öğrenmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında hasta olacağını öğrenmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir