AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası hasta görmek

Kahve falında babası hasta görmek

Kahve falında babası hasta görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babası hasta gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında anne baba hasta görmek ticaretin büyüyeceğine, prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı hasta görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında babanın hasta olduğunu öğrenmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanı hasta görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba hasta görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalettir.

Kahve falında babayı hasta görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında babasını hasta görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında babasının hastalandığını görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir