AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel numarası almak

Kahve falında tel numarası almak

Kahve falında tel numarası almak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, bol kazanç getireceğine, hasret içinde kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tel numarası almak gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında tel numarası görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tel numarası almak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında cep numarası görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızdan numara almak herkesin şaşırtılacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Kahve falında telefon numarası görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine telefon numarası vermek hayır vereceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hasta numarası yapmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir