AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep numarası görmek

Kahve falında cep numarası görmek

Kahve falında cep numarası görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticarette öne geçeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, işindeki verimin artacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep numarası gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefon numarası görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep numarası görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında şans numarası görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm numarası yapmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine numara vermek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında plaka numarası görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir