AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel bağlamak

Kahve falında tel bağlamak

Kahve falında tel bağlamak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tel bağlamak gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tel bağlamak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam bağlamak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan bağlamak sorunların tek kalemde silineceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker botu bağlamak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, üzüntülü haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında boyuna eşarp bağlamak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tülbent bağlamak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını bağlamak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir