AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker botu bağlamak

Kahve falında asker botu bağlamak

Kahve falında asker botu bağlamak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında asker botu bağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında asker botu bağlamak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bot bağlamak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, işlerinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker botu giymek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında asker botu görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu bot görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bot giymek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi bot giymek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bot giymek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir