AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan bağlamak

Kahve falında hayvan bağlamak

Kahve falında hayvan bağlamak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan bağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında hayvan bağlamak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bağlamak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına bez bağlamak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağını bağlamak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında anten bağlamak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında demir bağlamak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adam bağlamak para sıkıntısına düşmeyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir