AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneyle gitmek

Kahve falında tekneyle gitmek

Kahve falında tekneyle gitmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekneyle gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Kahve falında tekneye binip gitmek böylece hayatından memnun olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tekneyle gitmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tekneyle karada gitmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tekneyle uçmak maddi gücünü yitireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tekneden düşmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında teknede çalışmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında denizde tekneler görmek kişinin esenlik bulacağına, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir