AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde tekneler görmek

Kahve falında denizde tekneler görmek

Kahve falında denizde tekneler görmek bereketin geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde tekneler gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Kahve falında denizde tekne görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tekneden denize düşmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına işarettir.

Kahve falında deniz üstünde tekne görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kimseyle konuşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde tekneye binmek huzurun kaçacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalettir.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak başarılarının çoğalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında denizi tekneyle geçmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde tekne sürmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir