AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneye binip gitmek

Kahve falında tekneye binip gitmek

Kahve falında tekneye binip gitmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tekneye binip gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında tekneye binip gitmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında uçağa binip hacca gitmek yeniden bir araya geleceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağa binip umreye gitmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında motora binip gitmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, dinde olgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında deveye binip gitmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ata binip gitmek bazen fakirlik görüleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında otobüse binip gitmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir