AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede gezmek

Kahve falında teknede gezmek

Kahve falında teknede gezmek yeni alanlara yöneleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına yorulur.

Kahve falında teknede gezmek gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde tekneyle gezmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekneyle gezmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında teknede gezmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz tekne görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su alan tekne görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek teknesi görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Kahve falında teknede olmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir