AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz tekne görmek

Kahve falında deniz tekne görmek

Kahve falında deniz tekne görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında deniz tekne gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek zorlukları aşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, dünya malı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekneden denize atlamak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizi tekneyle geçmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz üzerinde tekne görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde tekne görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde tekneye binmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize tekneyle açılmak güvenliğinden vazgeçeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir