AnaSayfa / Genel / Kahve falında teknede olmak

Kahve falında teknede olmak

Kahve falında teknede olmak düşmanların önlerinin açılacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ekmeğinin de artacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında teknede olmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında batmış tekne görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet eder.

Kahve falında tekneden atlamak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına inanılır.

Kahve falında tekneyle dolaşmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir tekne hamur görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında teknede uçmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında suda tekne görmek ticaretin büyüyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hamur teknesi görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekne kullanmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir