AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek teknesi görmek

Kahve falında ekmek teknesi görmek

Kahve falında ekmek teknesi görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya tabir olunur.

Kahve falında ekmek teknesi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Kahve falında ekmek teknesi görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında teknede güneşlenmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karada tekne görmek malının artmasına, bereketlenmesine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teknede kürek çekmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalettir.

Kahve falında yanan tekne görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tekne kazası görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Kahve falında hız teknesine binmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında teknenin batmasını görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir