AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekme attığını görmek

Kahve falında tekme attığını görmek

Kahve falında tekme attığını görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tekme attığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Kahve falında ineğin tekme attığını görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın tekme attığını görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin tekme attığını görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye tekme attığını görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında at tarafından tekmelenmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tekme attığını görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında tekme attığını görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at tekmelemesi görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir