AnaSayfa / Genel / Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek

Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek

Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında duanın kabul olmadığını gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Kahve falında duasının kabul olmadığını görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, borca batacağına delalet eder.

Kahve falında duanın kabul olmasını görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dualarının kabul olduğunu görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duaların kabul olduğunu görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında duanın kabul olduğunu görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duasının kabul olduğunu görmek başarı kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir