AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekke türbe görmek

Kahve falında tekke türbe görmek

Kahve falında tekke türbe görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekke türbe gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Kahve falında tekke türbe görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında tekke görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında tekkeye gitmek yüksek mevkilere getirileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında türbe bahçesi görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbenin canlandığını görmek büyük sorunlar yaşanacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbede bulunmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında türbe öpmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Kahve falında türbede su görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir