AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede bulunmak

Kahve falında türbede bulunmak

Kahve falında türbede bulunmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, gelişmelerin olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine yorulur.

Kahve falında türbede bulunmak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak başarılarının eksilmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında türbede bulunmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birine ikramda bulunmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalınan eşyanın bulunduğunu görmek tatsızlıkların sona ereceğine, zengin için yoksulluğa işarettir.

Kahve falında iş başvurusunda bulunmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir düğünde bulunmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suçlu bulunmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yerde bulunmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kalp kıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir