Kahve falında türbe bahçesi görmek

Kahve falında türbe bahçesi görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunların biteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbe bahçesi gördüyseniz:

  • Ekibinizdeki bazı kişilerin kımıldayacak hali olmayabilir veya bulundukları mevkiiyi veya pozisyonu kaldıramayacak durumda olabilirler.

Kahve falında türbe bahçesi görmek malının artmasına, bereketlenmesine, arkasından iyi konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet eder.

Kahve falında türbe yakmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında türbede mezar görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında türbede kuran okumak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında türbeleri ziyaret etmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında türbeden su içmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir