AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkum olmak

Kahve falında mahkum olmak

Kahve falında mahkum olmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında mahkum olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Kahve falında kadın mahkum görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Kahve falında mahkumun çıktığını görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkum arabası görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mahkuma sarılmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek günahkâr olacağına, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkum görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet eder.

Kahve falında mahkum kaçırmak hasret çekenlerin kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir