AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, ona kavuşacağına, güzel huylarının değişeceğine, duygularının karşılık göreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tekerlekli sandalyede görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kafasını toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede kendini görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir