AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, karlı çıkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek hasretin ve özlemin biteceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir