AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek karısının çok mutlu olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede adam görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak kazancın devamlı olacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir