AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Kahve falında annemi tekerlekli sandalyede görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü tekerlekli sandalyede görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek para kazanmaya, haklılığının anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek adını aklamayı başaracağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir