AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, tazeleneceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, aklına giren şeytana uyacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zenginliğe delalet eder.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek hayata daha sıkı tutunacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek ona yardımcı olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gitmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir