AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlek değiştirmek

Kahve falında tekerlek değiştirmek

Kahve falında tekerlek değiştirmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tekerlek değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Kahve falında araba tekerleği değiştirmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlek değiştirmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işarettir.

Kahve falında tekerlek görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli bavul görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlek sökmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bisiklet tekerleği görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir