AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek

Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek

Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, saygınlığının artacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerleği patlak gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işarettir.

Kahve falında mısır patlağı görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlak su borusu görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında patlak bisiklet lastik görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında patlak ayakkabı görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında patlak lastik görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir