AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında kendini tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında kendini tekerlekli sandalyede görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kazancının ilk önce azalacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine alamet eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, güzel bir iş fırsatına inanılır.

Kahve falında annemi tekerlekli sandalyede görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir