AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlek altında kalmak

Kahve falında tekerlek altında kalmak

Kahve falında tekerlek altında kalmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ün salacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işarettir.

Kahve falında tekerlek altında kalmak gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tekerlek altında kalmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli koltuk görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını tekerlekli sandalyede görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir