Kahve falında tekerlekli koltuk görmek

Kahve falında tekerlekli koltuk görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli koltuk gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında tekerlekli koltuk görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak geçim derdi çekmeyeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek malından ve parasından olacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış tekerlek görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek hoşluk içinde olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top