AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kulaklı tavşan görmek

Kahve falında tek kulaklı tavşan görmek

Kahve falında tek kulaklı tavşan görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, rahatsızlık duyulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek kulaklı tavşan gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tek kulaklı tavşan görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında kulaksız tavşan görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tavşan kulağı görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak aydınlık bir döneme girileceğine, yeni işler alacağına inanılır.

Kahve falında tek kulakta küpe görmek kişinin yüzünün güleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşanın derisini yüzmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü tavşan görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında dev tavşan görmek geçim derdi yaşamayacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir