AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta tek elma görmek

Kahve falında ağaçta tek elma görmek

Kahve falında ağaçta tek elma görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta tek elma gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Kahve falında ağaçta tek elma görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek ağaç görmek batıl amele, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma koparmak görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta elma yemek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma armut ağacı görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta yeşil elma görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir