AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözlü birini görmek

Kahve falında tek gözlü birini görmek

Kahve falında tek gözlü birini görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözlü birini gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları ya da beklenmedik hareketleri olan kişiler nedeniyle endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında tek gözlü kadın görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalettir.

Kahve falında tek gözünü açamamak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tek gözle bakmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözünün olmadığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözlü inek görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir