AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bacağı olmayan birini görmek

Kahve falında tek bacağı olmayan birini görmek

Kahve falında tek bacağı olmayan birini görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek bacağı olmayan birini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında tek bacaklı olmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek bacağı olmayan birini görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tek bacaklı adam görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında tek bacaklı birini görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek bacaklı insan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek bacakla yürümek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çok günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında tek bacağı olmayan adam görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir