AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek fare görmek

Kahve falında tek fare görmek

Kahve falında tek fare görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tek fare gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tek bir fare görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek fare görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tek küpe almak küslükleri bitireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tek katlı bahçeli ev görmek dertleri biteceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında altın tek taş yüzük görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek dişin düştüğünü görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir