AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek adını aklamayı başaracağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, işinde terfi alacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tek boynuzlu keçi gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak dertlerinin şifasını bulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir